I morgonrocken...

Morgonrock måste väl nästan vara världens mysigaste plagg, eller hur?! Vet i alla fall att Jenny kan instämma i det. Hur ful den än är spelar ingen roll, bara den är skön och sin egen. Just nu sitter jag här och myser i min fleecerock som är ljusblå, och förresten varför heter det morgonrock?! Nu för tiden har jag den på mig nästan mer på kvällarna, jätteskönt! Shit va oglamoröst men vafan, det bryr jag mig inte om, jag är ju så otroligt snygg i vad jag än har på mig i alla fall. :P

Hur som helst...
Idag är det klappart och klart, flygbiljetterna Peking-Sydney och Sydney-Stockholm är bokade och betalda. Anländer till Australien den 30 april, so you better be there by then Rikard! För då kommer jag till er undsättning! Eller det är väl snarare ni som blir min räddning. Det återstår att se hur jag klarar en så låång flygresa med byte och allt som kommer där till, helt SJÄLV! OH my.

Idag har jag också förberett och gjort i ordning närmare 13 CV:s som jag lagt i kuvert som jag postar imorgon, duktig tjej jag!

Nu ska jag käka lite frukt, sen är det natti natt! Sleep tight...

Rise and shine

Vaknade precis och insåg att jag somnade till en stund i fåtöljen framför teven. Man blir lätt trött efter man käkat mat, lagade iordning fullkornspasta med tomatsås och italienska ostar...okej såsen var en färdigsås men jag kokade pastan och stekte bacon som jag blanda med såsen sedan :P Hehe. Mycket gott! Jag är en riktig hejare i köket egentligen men idag gjorde jag det lätt för mig när mamma inte var hemma.
Jag kan laga b la: Pasta carbonar, fläskpankaka, tacopaj, wokgryta etc, att laga mat är ju inte så komplicerat, det mesta som är gott kan man ju sno ihop ganska fort.

Nog om matlagning...

Tack för komplimangerna för bloggdesignen föresten, är inte helt nöjd än men himla kul är det att pyssla och trixa med. Ska nog se till att redigera ihop något fint åt dig också josefin, för du är ju så gullig som ordnar med middag på lördag. Det är alltså det som är helgens happening, en gettogether hemma hos jossans föräldrar som numera bor i stan, shit vad konstigt det känns att säga "hos jossan föräldrar" och i en lägenhet på söder. Huset på stövarvägen har ju någon annan flyttat in nu, men på nått sätt kommr det alltid vara familjen Hagströms. Förövrigt tror jag det blir rätt lungt helg, hoppas det blir lika fint väder som förra helgen för då ska jag nog ut och springa. 

På tal om det där med komplianger, så kan sånt verkligen få mig att skina upp som en sol. På gymmet i måndagsmorse så började jag prata med en äldre kvinna eller vad man säger, hon tränar nästan alltid samma tid som mig. I alla fall, i omklädningsrummet när vi småpratade lite så kommentarade hon att jag hade så fint hår och att hon tyckt det såg välvårdat ut och hade fina nyanser. Man blir så glad när någon, nästan mer om det är någon man inte känner, berömmer eller kommer med en smickrande åsikt sådär.

Mästerkocken och proffsfotografen, såhär kan det se ut :P
Ta hand om er/ Erika

En fika med Marit

Så var det måndag igen...

Gårdagen var lugn och skön, lika fint vårväder som i lördags. Det blev därför en promenad till Sätra för att hämta min cykel som Rikard lånat när han cyklade till jobbet för ett antal veckor sedan, men i och med att vägarna är helt fria från både snö, slask och is då går ett ju faktiskt alldeles utmärkt att cykla till jobbet om man känner för det. När jag närmade mig ulvsmygen slog jag en pling till Oswaldsons, Pia svarade och jag tittade upp till dem. Fick se det nästan helt utrivna köket som de ska göra om och byta ut helt och hållet. Shit så stort det såg ut när alla skåp var ned tagna, och Rikard, i ditt rum kan man i princip bara ta sig fram till datorn, resten är överbelamrat med möbler och lådor. Vi satt en stund och pratade om dit och datt, det var trevligt att träffa dem igen nu när det gått några veckor:). Sen cyklade jag hem, jag hade nästan glömt bort att det är rätt kul att cykla, iaf när det är varmt ute. heh.
Hem och vände igen för en sväng ut med bilden, för nu drar det minsann ihop sig för körprovet som är nästa måndag. Upp till bevis om Erika har tillräckligt med skills för att klara sig på första försöket.

...och så har man en ny jobbvecka framför sig igen. Idag gjorde jag det "officiellt" att jag slutar på Call-up från och med slutet av mars och inte kommer tillbaka efter resan, talade om det för Max och sedan var det inte så mkt mer väsen om det. På torsdag ska jag prata med Annika så att jag får min semester ersättning utbetald också.
Känns väl dock som jag vill prata med Anders (försäljningschefen) också, jag menar jag har ju ända jobbat hos dem nästan 2 år om inte mer, så lite mer vill jag nog ha sagt innan jag åker.  Kommer kännas lite konstigt men verkligen så skönt att lägga det här yrket bakom sig.

Efter jobbet idag mötte jag upp Marit för en fika, det blev Waynes, där dom har de goda bagelsen med laxoströra, som vi åt en varsin, mums mums. Till efterätt delade vi på en kladdig chokladkak med grädde. Fikastunden innehöll en hel del skratt åt "gamla goda saker" man kan skämta rätt rejält om. Vad "gamla goda saker" är skulle inte gå att förklara om jag ens försökte, mer inträrna kan de skämten inte bli tror jag. Hur som helst, tack Marit för en trevligt kväll, vi hinner förhoppningsvis ses något mer innan jag åker.

Helgens fina vårväder (hästhagen i Forsby b la.)
Tack för mig, hejhej.


"Tomas Delin"

Den 23 februari idag, jag och Rikard firar ett år tillsammans, eller ja, jag önskar vi kunde fira men jag sitter hemma i Gävle och han befinner sig i princip på andra sidan klotet. Det är sånna här dagar saknaden lätt blir påfrestande,
men som tidigare nämnt jag ser till det positiva, veckorna rullar fort förbi...

så till gårdagen...
Tack för en trevlig och definitivt svängning fredag!

Kvällen började hemma hos Malin, vanligtvis även kallad Malpie. Jag och Jenny traskade dit vid 20.30 tiden efter inhandlande av det lilla snacks vi hade råd med - Popcorn. Blev guidade till Malins pappas lägenhet strax bakom Woldclass. Väl framme på innegården visste vi inte riktigt vilken port det var så vi väntade på någon form av livstecken, Rikard ringde också eftersom det redan var mogonen den 23 hos dem, dock slog mobilen av efter några få minuter eftersom batterit var för svagt (men jag hade laddare och han ringde upp igen och vi kunde avsluta). Vi kom iaf upp till lägenheten, Malin var i full gång att fixa partysminkningen, så vi andra, Sofie, Kicki, Jenny och jag satt igång att smutta på vinet...förfestanet kom igång på riktigt när vi letade bland cd-skivorna och Jenny rabblar upp titlarna och utbrister något i stil med "här finns ju Tomas Delin också"  haha, lite överförfriskad som vi var skrattades det ett tag åt de, just det Tomas Ledin heter han ju faktiskt. I Skivsamligen hittade vi efter ett tag även en gammla godin, nämligen Absolut music 35 (tror jag det var) och allihopa shajkade rätt bra. Tydligen var vi lite höggljudda för granntanten kom och påpekade att vi fick dämpa oss, vi respekterade det och gav och rätt snart iväg, för mig och Jenny blev det Goya. Riktigt tomt på folk var det där, trots att klocka redan var efter 00.00, men vi hade riktigt kul ändå vi två. Önskade låtar och svängde runt i röda rummet. 
På bussen hem träffade jag somvanligt Li och så Soife och Kicki som varit på slick. Väl hemma dränkte jag mig med några liter vatten och käkade en macka, allt för att så gått det går förebygga bakfyllan, vilket jag lyckades riktigt bra med. 
Väcktes imorse av telefonen och i lure en väldigt trevlig röst, det var Rikard. Vi pratade ganska länge den här gången. Gick sen ned, käkade frukost, la mig och tittade på teve, somande till...Mamma och jag togen en långpromenad lite senare, till Forsby och tillbaka genom Hille, det var skönt i vålsolen och 8+ grader, dock blåste det lite med det gjord inte så mkt, handlade glass på Konsum och gick hem. 

Ikväll blir det eventuellt snacks och Melodifestivalen, bara mys med mor :).

Hej så länge. Erika

Helg funderingar

Har egentligen inte mycket intressant att notera om denna torsdag...
ingen översovning imorse, tränade somvanligt, vilket var skönt.
Gick lite trögt första passet at work, men kom igång och vände rätt bra, som jag brukar. Slängde i mig lunchen fort och promenerade till Alderholmen och Driver ägnade med andra ord min lunchlediga tid år körlektion, de 55 minutrarna i bilden flöt på utan problem. Resten av dagen rullade på men mot slutet blev det något ofokuserat arbete när Magdalena och Jenny smittade av sin "slapphet" på mig.
Just nu sitter jag och funderar på helgens planer, antigen blir det umgänge med Jenny eller så en väldigt, väldigt lugn hemmakväll. We will see...

Imorgonbitti blir det frulle på Café Kanel, det gillar jag.
Hej då /Erika

Morgonsol

Imorse försov jag mig för första gånge på jag vet inte hur länge, eller ja, jag försov mig vilket gjorde att jag inte hann träna innan jobbet som liksom blivit en rutin numera, då jag går upp ungefär 06.30 och sticker in till gymmet med 7-bussen, har faktiskt inga problem alls med att gå upp tidigare än jag egentligen behöver, det är bara skönt. Men iaf imorse vaknade jag några få minuter innan 7, så träningen fick jag med andra ord skippa. Men uppe vi var som jag var, hoppade jag upp ganska snart gick ned, struntade i att duscha (vem har sagt att man ska vara ren?!) och klädde på mig och det där man gör på morgonen för att se pigg ut, käkade frukost och gick till bussen, tog inte långt tid innan jag insåg att klockan bara var 08.45 och alltså en timme tidigare än jag behöver åka in till stan eftersom jag inte börjar förrän 8...så jag knallade tillbaka igen, vad skulle man göra då? Hjälpte iaf mamma att töma diskmaskinen, tänkte jag skulle sätta mig vid datron med istället tog jag kameran och betämmde mig för att föreviga dagens look, haha, vad töntig jag är...men som sagt det var ju nästan enbart som tidsfördriv.

så här mogen såg jag alltså ut imorse vid tio över 8...


Fyfan, men det var lite roligt, och så får Rikard titta lite på kvinnan i sitt liv också, bara njut honey!

...sedan så gick jag till bussen för andra gången och fick mig också lite njutning av solen när jag satt där och väntade, riktigt vår väder, jag klagar inte över blåst och kyla inte för jag tycker vädret är kanon just nu!

Arbetsdagen flöt iag annars på utan problem och nu är det snart
torsdag igen, alltså veckan är snart slut igen det här är ju nästan fantastiskt!
Jag räknar ned dagarna nu, precis som Jenny, Call-up no more, Tokyo here I come!
Hade gött!

*en lite parantes: (kicka på inlägget "Föresten, en liten miss" längre ned
på sidan så finns fler bilder ifrån tokpartyt på valbogatan)

Good night!

Nu kan jag glatt berätta att jag äntligen tagit mig för att lägga upp lite bilder i min tidigare lite trista blogg, som nu alltså har uppdaterats med lite bildbevis också, enjoy, och det kommer mera...

Nu blir det teve och kanske lite glass. Hejhej.

(p.s Kent Baloo Oswaldsson om du tittar in, så har jag svarat på din kommentar ifrån tidigare inlägg)

Härliga måndag

Överskriften är något ironisk, måndagar är
väl ändå rätt trista, en hel jobbvecka framför sig.
Fast när jag tänker efter är veckorna är sällan faktiskt så jobbiga, dagarna rusar förbi
fort nästan jämt, iaf när man har saker för sig på jobbet, dagarnas resultat också är
tillbaka på rätt bra toppigen vilket känns skönt, om man bortser ifrån vissa projekt
som nästan alltid går åt skogen. Man börjar med andra ord tjäna lite bra pengar igen.

Bloggade inte så mycket om söndagens händelser kom jag på...Vaknade iaf i ett ryck när kl var runt halv åtta på morgonen när mobilen börjar för oväsen :P, i vanliga fall hade man blivit rätt grinig om någon ringer och väcker en vid den tiden en söndagmorgon, men det var ju Rikard i luren så då drabbas jag ju nästan av hjärtklappning i ren upphetsning, vet inte riktigt varför jag får så, blir liksom nervös på något sätt, jätte fånigt men men, J muttrade till vid min sida så jag gick ut i vardagsrummet och pratade färdigt.
Efter en stund gick vi iaf upp käkade frukost, eller jag riktigt frukost vet jag inte om jag kan kalladet, blåbärs och hallonfil, några popcorn sedan dagen innan och så juice som vi tog för oss av ifrån kylskåpet, oöppnad var den ifrån början och datumet var inte utgånget, så vi fick lite dåligtsamvete över att det kanske var någon som planernade att dricka den i veckan...vi lämande åtminstone halva iaf.
Vid 13.30 tiden mötte vi upp Marit på stan och vi gick till Max för att svulla hambugare. Asgott, efter en helg med inte jättemkt vettig mat (på fredagen kökade vi tex pulversoppa sådan an blandar ed bara vatten och på lördagen laxtoast med någon form av skagerör)...så det satt vekligen bra men en kycklingburgare och chilichees. Marit lämnade oss för att gå och jobbar vid halv fyra och jag och J gick och satte oss på cafe panorama i kultuhuset satt där lagom tills att det var dags att gå till tåget...

Dagens goda nyhet är iaf att en del av de bilder som gick förlorade när vi råkade ut för en användarkontochrash i datorn, har återställts, visserligen långt ifrån alla men jag är väldigt glad och tacksam över att en del gick att rädda...

På söndagen var vi trötta och läste tidning och drack zingo på kulturhuset
Ta hand om er. Erika


Back home again...

Hemma i Gävle igen efter tre dagar med Josefin i huvudstaden. Helgen var riktigt lyckad måste jag säga.

Fredagen har jag redan dokumentrat...lördagen spenderades först då i Bromma, käkade lite mat och slappade uppe på J´s mysiga våning, lyssnade på musik, drack bailys och spelade yatzy. Sedan promenerade vi till tunnelbanan för att åka hem till en kille som hette Alex som är en vän/granne till Robin som alltså är en klasspolare till J. Hittade utan problem dit med lite hjälp av det andra gänget som vi träffade när vi klivit av tåget.
Alex lägenhet var hur fin och mysig som helts, en trea med inglasad balkong som han hade inrett som en mysvår. En sådan lya skulle man inte tacka nej till. Hur som helst, stämmningen var till en början ganska stel under tiden vi tittade på melodifestivalen, att tillägga är att ingen av kvällens bidrag var någon succè, i pincip den enda som kan sjunga var väl Sanna Nielsen. Stämmningen lättades upp efter att var och en fått i sig några glas vin. Kvällen var väldigt trevlig, skönt att inte gå ut på krogen utan istället umgås och bara vara hemma hos någon.

Nej nu ska jag krypa ned i säng och titta på teve ett tag, bloggar vidare imorgon
för helgen har ytteligare saker att förtälja.
Back to work imorgon...träffa tjejerna, and make some money.

Några bilder ifrån lördagens melodifestivaltillställning
Hej så länge. Erika

Lykke Li på Debaser

Efter en riktigt bra insats på jobbet under fredagsförmiddagen
satte jag mig på tåget och kom till sthlm vid 14:30 tiden.
Josefin och Marit mötte mig på stationen med två härliga kramar,
det var jättekul att se dem igen!

Det blev en vända på H&M för Marit skulle ha sig ett linne. Josefin införskaffade sig en grön liten handbag och fattiga Erika köpte en lila och svart sjal för 29.50 spänn. Sedan en sväng på systemet där det blev en baginbox och noggran granskning av bådas legitimation i kassan. Heh. Handlade mat på konsum i hallonbergen och väl vid porten till innan vi kan komma upp till lägenheten inser vi snart att ingen av nycklarna passar och att det behövs en magnetbricka för att öppna, jag får kila ned till garaget och som tur är passar nycklarna där och jag kommer in den vägen och öppnar åt J, äntligen får vi vila våra något trötta fötter. Käkade soppa och tog för oss av tunnbröd som fanns i kylen vilket var kanske en av de få saker i frysen som inte hade utgångsdatum i december 06. Drack vin och lyssnade på Nrj, otroligt bra musik och snacksade på popcorn . Längre fram på kvällen har vi mött upp Ida på tunnelbanan och väl framme vid slussen och Debaser får jag se en av de längsta köer jag sett någonsin, om man vet hur området ser ut runt Debaser slussen så slingrar sig alltså kön ända upp på bron. Shit. Till saken hör att det är Lykke Lis första spelning, så det var ju kanske inte direkt väntat. Gissningsvis vad väl kön 300 meter lång. En del gav upp så fort de såg kön men vi ställde oss trots allt och började köa. Sakta men säkert rörde sig kön framåt. Efter en si sådär en och en halv timme är vi framme vid entren, stelfrysen om både fötter och händer blir vi instäppta och jag kan inte låta blir att fråga vakten om hur många personer till efter oss de kunde ta in, 10 stycken. Hade vi börjat köa fem min senare hade vi definitivt blivit nekade i dörren. Men vi kom IN! Spelningen var kanon och sedan blev det den del sväng om på dansgolvet. Framåt halv 2 tiden gick vi till Mcdonalds. Båda tröttnade grejält på själva fyllan och sen ville vi bara hem och lägga sig. Tunnelbana, vatten och sova, underbart.

Förhäng i hallonbergen bla. så brände vi popcornen :), men det gjorde ingenting för vi hade jättekul ändå!

Nu ska jag gå och socialiser med J. Take care Erika.
P.S Rikard, det blev lite ledset i telefonen igår, men du vet hur det är. Man blir lätt
överkänslig och det rinner över och går inte att hålla emot ibland.
Men det är bara för att jag älskar, saknar och längtar väldigt mycket efter dig.
Ingen nyhet det heller, men ändå...puss.

Stockholmsweekend

Yesyes, det är vad som står för dörren. Åker dit för att träffa
the one and only Josefin, vi ska ha massa trevligtheter för oss.

Drabbast av lite bloggtorka de senaste dagarna, men jag kommer igång, om inte annat så efter helgens bravader. Ikväll är planerna att se Lykke Li på Debaser Slussen, ung begovad tjeje det! Inte lyssnat så mkt, men det jag hört är bra. På lördagen är vi bjudna på Melodifestivalhäng med vin hemma hos en classmate till J, vad det blir efteråt om det blir något, vet jag inte. Ser iaf mycket fram emot umgänge med J, för det var ett tag sedan nu. Insåg i går i telefon med henne att vi utgör en härlig duo hon och jag. Dock kan det bli lite påfestande när hon är på "slagsmålhumör" och gärna försöker brotta ned mig, det har hänt iaf en gång, jag skrattade men jag ville inte egentligen :P Till saken hör väl också att jag kan vara rätt påfrestande jag med men det är ju bara för att de ska jämna ut sig.

I övrigt finns det väl inte så mkt att säga om går dagen, alla hjärtansdag, kan väl säga att jag anser att den här dagen är rätt överskattat, uppblåst, mest för att folk ska konsumera, alltifrån mjukisnallar, vykort, hjärtan, tårtor och allt oftas väldigt opersonligt att ge någon. Varför inte bara älska och uppskatta varandra lite varje dag istället?! Visserligen kan jag väl inte helt förneka att jag är något bitter aningens frustrerad över att jag inte får spenadera dagen med min man men det finns vissa gränser...

Good food

En hemmakväll hos Perra igår igen, det tillagades festlig räksoppa och kokta majskolvar i deras lilla mysiga kök, dock konstaterad vi båda igår att det staplats lite väl mycket disk i diskhon och att det fanns en del orena kastruller på spisen. Vilket vi delvis fick ta tag i innan vi kunde laga mat, eller ja, laga och laga...blanda pulversoppan och värma majskolvarna i en kastrull...förargade oss en aning över V som lyckats bränna fast makaroner i den ena kastrullen och låtit det stå och gro in...så att någon annan blev tvungen att fixa saken, men men...Soppan var smakade riktigt bra och så mumsig majs...lättlagat men absolut mättande.

Så var då både måndagen och tisdagen avklarade på denna vecka,  känns bra, veckorna går ofta undan tycker jag, tur är väl det hur skulle man annars palla dag ut och dag in. Kom fram till det på jobbet idag också, hur skulle man stå ut med jobbet om man inte hade världens bästa workhomies, jag gillar er Jenny och Emelie, men det vet ni ju redan. :)

Ses imorgon!


Could it be forever - David Cassidy

Tack för igår Perra!, för en lugn och trevlig kväll.

Mötte upp Pernilla igår på hemmakväll, hon kom direkt ifrån Stockholm, vi hyrde Blood Diamond och traskade upp mot söder där hon bor med sin käresta som denna kväll jobbade natt. Vi konkade på diverse snacks som vi var snabba att börja snaska på väl inne sittandes i soffan, lika snabbt som jag blir ivrig över supernintendot som P flyttat med hemmifrån. Vi spelade några banor på Yoshi island och en del Donkey Kong contry, shit vilken nostalgi. Hade själv supernintendo hemma ett tag på mellanstadiet och jag och Josefin var som beroende av spelet. Men det var riktigt kul, så spännade man tyckte det var hela tiden och mysigt också att sitta där i soffan och bara peppa varandra att klara svåra banor. Haha. Vilka tider.
I alla fall, innan vi satte på filmen, sneglade vi några minuter på melodifestivalen,
först ut patetiske E-type med the poodles och sedan något riktigt kasst band med en sångerska som knappt kunde hålla ton. Så ganska snart övergick vi till filmen, holiday chipsen, peppardippen och colan. Mmm. Av och till så brister vi båda ut i skön sång när Telia-reklamsnutt låten poppar upp i huvudet, med andra ord David Cassidy - Could it be forever. Låten liksom etsade sig fast i huvuet på oss båda. Viktor dök upp runt tolv tiden och efter någon timmer eller två bar det av hemmåt.

Imorse vaknade jag runt 10-tiden, låg och piggnade till och filosoferade ett tag och så ringer Rikard, hade väntat ett samtal längre fram på dagen men det blev en trevlig överraskning att ligga i sängen och prata, känns konstigt bara när man får lov att komprimera ned det man vill säga på det är otroligt korta 6 min, samtalet slutade ganska tvärt när det började tuta i luren och vi hann precis säga jag älskar dig...:)

Upprörd, förbannad och ledsen

...är vad jag verkligen var i morse. Shit jag vet inte ens vad jag ska säga, just nu är jag rätt likgiltig till problemet och har en förhoppning om att det kanske löser sig ändå. Grejen är den att nästan 3 år av mitt liv i bilder förmodligen gått upp i rök! Som tidigare nämnt han vår dator i veckan varit på "reparation" i Sandsviken på den satans firman Datametropolen pga att mamma inte kunde logga in på sin Outlook mail, till saken hör också att mamma inte kan mer än att använda datorn som en skrivmaskin och möjligtvis få iväg ett mail...i alla fall. Igår hämtade mamma hårddisken och när jag kom upp imorse och startar datorn inser jag ganska snart att min fotomapp som gissningsvis innehåller mellan 1000-1500 bilder inte finns där, jag trodde inte det var sant, det kunde inte vara sant. SHIT! Jag dör, totalt katastrof. Bilder, minnen, upplevelser, ögonblick som inte kommer tillbaka. Börjar gråta, mamma ringer till datafirman och får nummret till teknikerkillen som mixtrat med datorn, jag får prata med honom vilket inte leder någon vart, inte nog med det är han otrevlig, trots att man ber om ursäkt för att man ringer och stör en helgdag, säger han att vi fått ett svar och att han tänker titta på saken på måndag och sedan slänger på luren! Va fan, kan inte ens beklaga det som antaglien inträffat. Nä, jag fattar inte, nu ska jag inte älta den saken mer här.

Igår var en trevlig kväll, hade inte planerat utgång ut tänkt stanna hemma, men kändes så tomt och trist när inte ens mamma var hemma. Istället blev det en sväng ned på stan till Patrik, datakonsulten på jobbet. heh. När jag kom dit var gänget som bestod av Anton, Oskar, Johanna och Melina redan där efter en stund kom även Jenny, Pernilla och Jossie. Det spelades guitarrhero och sen blev det också singstar :). Lite live gitarr och sång blev det med. Vid halv ett kan jag tänka mig att hon var gick vi till Slick, trodde vi kunde slinka in smidigt för Melina hade något form av vip-kort men det gälle bara två personer, men jag smet in i kön brevid Mikaela. Var väl inte skit kul väl inne men men, krogen har lixom "tappat gnistan" för mig. Till kvällens händelser hör också att Malin råkade ut för en jäkligt pissig grej bokstavligt talat, bötfälldes med 800 spänn när hon kissade mot ån untanför slick. Jag säger då det, jag hade inte haft råd att betala 800 för att tomma lilla blåsan. Händan efter får man vara försiktig vart om man tänker kissa offentligt.

Nu är jag himla hungrig, men snart dyker mamma upp med ett sånt där jubileumsmål som det kör med på Max, onyttigt men gott, i alla fall ibland. Vissa dock, gillar de där målen så mycket att de kan käka två på samma dag, men det är Rikard de, älskar dig ändå faktiskt! :P


I fredagssolen

Snart lunchdags, solen skiner i Gävle, kurrar en smula i magen efter träning
och bara en macka och juice till frukost. Mammas goda gryta i matlådan ska bli gott.

Har haft körlektione imorse också, med Ingemar, han kommer alltid ha stämpeln spydig för mig, pga att han förolämpade mig totalt en lektion när jag berättade om mitt resultat på teoriprovet, vilket jag var helt ok nöjd med, eftersom jag blev godkänd på mitt första försök! Men han sågade mig fullständigt. Skällde nästan ut honom för jag blev så upprörd, han bad om ursäkt. Lite roligt är att han fortfarande efter kanske en månad har dåligt samvete och frågade lite nervöst i bilden idag om jag fortfarand var sur...Haha. Inte nog med det så gav dom mig avdrag på kostnaden för den lektionen, men faktiskt helt rätt, som lärare ska du vara pedagogisk, att slänga ur sig något sådant är inte det.

Nu sitter jag o Emelie vid varsin dator och hon försöker beställa en Timbland t-shit ifrån h&m´s hemsida. Hon är nästan fanatiskt över h&m´s nya kändisdesignade kollektion. Men dom är rätt nice de där tycken, allra helst en Bob Marley inspirerad tröja med texten "love is my religion", men jag håller hårt i plånboken, och då menar jag för att inte inhandla något.

Igår kväll fick jag i alla fall höra från min käresta, klocka var knappt 8 på morgonen hos dem och närmare halv 11 på kvällen hos oss, när han stod i en telefonkiosk och pratade med mig. 3 minuter långt samtal ungefär, sånt där kostar ju skjortan, men det lilla räcker, för att lyssna på varandras röst betyder mycket.

God torsdagskväll

Sitter och biter på ett ischokladpapper, av alla saker man kan bita på heh. Legat i soffan tidigare och skrattat åt en somnande mamma. Hänger framför laptopen i köket för vår andra dator är på reparation i Sandviken, varför mamma lämnat in den där har jag ingen aning om. Därav kan jag i alla fall inte lägga upp några bilder vilket jag skulle vilja nu.

Dagen på jobbet var helt ok, Karin kör coachvecka vilket har inneburit lottvinster b la. tialotter och godis. I dag för att piffa upp tillvaron hängde vi gubbe på whiteboard tavlan, man fick alltså vid varje sälj dra streck på gubben tills att den blev hängd, det gick väl lite väl till överdrift när alla döpte sina gubbar också. Oscar blev orolig eftersom det var just han min gubbe skulle föreställa. Till dagens händelser på jobbet hör också att mitt under ett samtal är det någon som rycker tag i min fot, det var Emelie som krypit under bordet för att hämta sitt lypsyl och passar sammtidigt på att hugga tag i min fot, gissa om jag blev rädd...

Imorgon bitti ska jag träna somvanligt och köra ytteligare en körlektion, börjar lite smått misstänka att personalen på Driverskolan försöker lura på mig lektioner till tusen, men idag ringde jag och talade om för dem att jag bokat mitt körprov och att de minsann får lägga upp de sista momenten på så få lektioner som möjligt. Inte nog med att dom tycker att man ska köra onödigt många lektioner så är det självklart den dyraste körskolan i stan. Men men nog om den saken.
På lördag ska jag och Perra hängaround, vad vi ska hitta på är inte riktigt bestämmt, men det ska bli trevligt.

Förresten, en liten miss

Kom på att jag ville skriva några rader om den
roligaste och mest spårade avskedsfesten någonsin...
Lördagskvällen började med promenad i snöstorm till Kungshallen där vi inhandlade pizza, att tillägga är också att jag skaffat mig en ny favorit pizza, vegetarisk med tomat, paprika, lök och championjoner. Sedan iaf hem till Toms lägenhet på Valbogatan. De taggade "festprissarna" var alltså Jag, Rikard, Jenny, Patrik, Tom, Magnus, Emil och Wigert. Härligt var att någon fällde kommentaren något i stil med "närå, det blir rätt lungt ikväll". Jag kan säga som mycket som att, det blev den inte. Kvällen finns väl dokumentrad ifrån det flesta vinklar, jag tror jag låter bilderna tala för sig själva...för det har ett rätt tydligt språk.

image21image20

det är såhär det ska gå till på en riktig fest...

Goodbyes sucks!

Hej.
Vemod, tårar och läskig magkänsla.
"Nej, Erika sluta tänka för mycket" Ja, jo sant, det ska jag bli bättre på, men
jag trodde jag nästan hela tiden levde rätt mycket i nuet, men kanske inte.

Att vakna imorse 04:45 var inte alls trevligt och tyvärr sitter den obehagliga känsla i magen jag hade då fortfarande kvar, å andra sidan har det inte gått ett dygn än ens, sedan mannen i mitt liv (:P) lämnade mig.
Det värsta går över, ingen fara.
Men det jobbiga är ju att försöker man sluta tänka på faktumet att vi inte ses igen förrän om en is så där 78 dagar (heh, räknade just ut det...känns ju faktiskt kortare att säga så än om tre månader) det är då det sätter sig i magen istället. Men som sagt, jag tänker inte gräva ned mig i detta mer, utan nu väntar tid för mig själv, mer hangaround time med bland annat josefin, vi ses den 15 - du är bäst! Förmodligen en tripp upp till far, uppkörnngen bokad den 3:e mars och Kent konsert (tror det var den 7:e va?!) Lite kära återseenden ska väl ta upp tillräckligt med tid resten av mars, sedan sticker ju jag också 5 april, of and away to Tokyo!

Rikard sitter förmodligen just nu uppe bland molen på ett flyg som sakta men förhoppningsvis säkert närmar sig Japan. Jag älskar dig vännen! Nu ska jag titta på fråga Olle, det är ju alltid något i jämförelse med att ha världens skönaste semster framför sig. :P Ni tre är riktiga lyckostar :)