This post might give a taste of paradise...

...så var jag tillbaka igen, efter semester nr två utanför the states. På torsdagen lämnade jag Connecticut, tog mitt pick och pack, satte mig på flyget och landade ca 4 timmar senare i Cancun Mexico, i och med tidsskillanden blev dagen också två timmar längre, så det fanns gott om tid att göra...ingenting. Tog in på ett hostel i Pok ta pok, droppade av väskorna och gick ut i hetsolen för att kolla läget. Fem minuterns promenad och sedan kunde jag känna sanden mellan tårna, kanske den ända jag begärde just då. Kvällen därpå befann jag mig i Palaya del Carmen där de resterande sju dagarna I Mexico spenderades.

Detta skulle kunna ha varit vilken charterresa som helst men genom att bo på hostel, leva billigt och inte behöva rätta dig efter någon annan än sig själv, gjorde att jag fick ut så mycket mer av den här resan. Nu strosade jag ju visserligen inte runt som en enstöring själv hela veckan (men ni hajjar min poäng?!) utan stötte ihop med chicksen, Lisa, Emilia, Denize och Jenny av en slump i shoppingstråket inne på American Apprel redan på lördagen, säger ju också en hel del om hur stort Playa del Carmen är också eftersom jag inte hade en aning om var de höll hus just då. Hur som helst, planen var att mötas upp på söndagen men det blev en dag tidigare. Middag, tacostacotaco (det mexikanska käket är inte jätteäkligt, konstaterade jag ganska snabbt) och födelsedagspartaj hemma hos Petter på Playas mysigaste takterass den kvällen.

De kommande dagarna var hårt och slitsamt chill-liv, utflyckter till vita stränder och turkost hav. Palmer, färsk tropisk frukt, solbränd hud, ingen klocka att skynda efter och när ditt enda problem är att din handduk är full av sand när du kommer upp ur vattnet det är då du inser hur bra du har det, jag vet inte med er men sånt ger i alla fall mig rysningar.

När jag ligger här och tittar på bilderna från och ser tillbaka på den har oväntade och ganska oplanerade trippen kan jag bara sammanfatta det såhär, ta det lungt i, Mexico är tiden knappast det största bekymmret och som vi sagt så många gånger tidigare Mañana Mañana!

Som ni ser, ganska otrevliga miljöer, stressade människor och inte en skymt av solen. Paradiset är rätt jobbigt sådär...

MEEXICOO!

Solen varme, sanden ar vit, vattnet ar turkost och jag kunde inte ma battre!

P.s Mor och far, forlat att jag inte sa nagot tidigare, hastigt och lustig dok det upp, oroa er ikke, hor av mig nar jag ar tillbaka i us. Funkar aven att ringa somvanligt!

PUSSnKRAM


A stroll in the park, semlor and some beer pong

Att hitta rätt ingredienser och ha tålamod att låta degen jäsa - lite si och så med det måste jag säga, men semlor blev det i alla fall, kanske inte de snyggaste ni sett, men som med så mycket annat, det är insidan som räknas!Beer pong, ett antal plastmuggar placeras ut och fylls med en skvätt öl och så behövs två pingisbollar, resten får ni fundera ut själva - i lördags gav jag i alla fall denna sport en ärlig changs, jag kan väl inte säga att jag är något proffs, men jäkligt kul är det.

Vädret det senaste dagarna har bjudit på de flesta typer av nederbörd men helgen var otoligt fin, vi drack Ben&Jerrys milkshakes i solen och när jag promenerade runt Oak Hills i söndag hade jag bara shorts och linne, de ni!


Fick efterfrågan om bilder på omgivningen etc. Här har ni mitt sovrum.
Där på sängen sitter jag just nu.


Tisdag - Idag var jag som en litet barn i en godisaffär. Och verkligen så känndes det, på förmiddagen åkte jag till Scandia food and gifts, vilket är en liten men välfylld butik bara 10 min härifrån som säljer alltifrån grytlappar med dalahästar på till Kalles kaviar och digestive. Jag har varit där en gång tidigare innan jul och var tvungen att åka dit igen eftersom det ryktades att de hade fått in L Ö S G O D I S ! För det första existerar inte den typen av självplock här och för det andra smakar Herseys (typ motsvarigheten till Marabou) som något du skulle kunna jämföra med julkalenderchockladen, billigt och liksom inte riktigt helt hundra. Hur som helst gick jag runt ett varv bara för att titta sen öste jag ihop en mix av dumlekolor, fiskar, colaflaskor, marieanne, japp, gelehallon och daim, en 100g marabou gräddnougat blev det också. Jag tror det tog fem minuter för mig att äta upp den.


Tyckte det var rätt kul att det stod "mixed godis" på ettiketen också.

Föresten en annan sak som dök upp på schemat, som det ser ut landar jag i
C a n c ú n,  M E X I C O på torsdag eftermiddag, mer info om det kommer.

Later friends...


Losing touch...

Losing grip, losing time, losing space, losing value, lake of answers, lake of hope, lake of love...

En lång natt i NY igår, med Pernilla och Hanna. Hanna åker hem till Sverige på torsdag.

Idag är det lördag. Idag är det trötthet, trötthet i kroppen och lika så i knoppen. Idag är det saknad, saknad i hjärtat, saknad av det mesta och saknad av de flesta. Idag är det sista februari och i morgon indels ny månad, ytteligare en månad...
Idag funderas det igen, på det grönare gräset, om att vilja vara där du inte är, och det tas upp på fler håll, jag är tydligen inte ensam.

Idag bjöd på en solig förmiddag och jag drack frukt smoothies.

Idag kanske jag lyssnar på Day and Age om och om igen ända tills jag somnar om jag inte pallrar mig iväg och äter sushi med Malin, Linn och Emma, vi får se...

Nedan, lite mer fint att vila ögonen på.


Visste ni att i Barca är himmlen lila?! Åk dit får ni se.
Over and out, look out for a boy scout.