Tack för en kanonhelg...

Så var påskhelgen slut och jag är tillbaka hemma i Gävle igen. De här dagarna har verkligen varit så fina och det fanns gott om tid för att ladda sina batterier. Jag har njutit av varje dag. Tack Pappa och Gunilla för att ni alltid tar hand om oss när vi kommer upp till er. Tack Linda och Fredrik för sällskap på både resa dit och hem, ni har förresten världes sötaste dotter, Ellen vår skoterchaufför :). Tack Tony och Lotta för trevligt umgänge. Tack allihopa för ni är så trevliga att umgås med! Ta hand om er tills vi ses igen.

Hur resten av min påskhelg var får bilderna berätta...

image116




Imorgon jobbar jag min första dag på min sista arbetsvecka innan
det bär av till Tokyo, SHIT säger jag bara! Take care / Erika

I vinterlandet...

Som nämnt tidigare bar det av norröver i onsdags, 
Linda, Fredrik och Ellen hämtade mig vid 19-tiden och vi åkte bil upp till pappa.
När vi kom upp när klockan var runt 23.30-tiden var det 17 minusgrader och en halv meter snö, shit tänker man, jag kommer frysa ihjäl, men saken är den att efter att just ha kommit in från en helförmiddag ut i naturen på isen, så inser jag hur mycket jag uppskattar vintern här uppe. Det här är ett underbat ställe, det vet alla som någon gång varit här. 

Idag har vi alltså varit ute i stort sett ända sedan efter frukosten imorse. 
Det har varit strålande sol nästan hela tiden och lagom tills den gick i moln åkte vi
hem igen, eftersom man lätt börjar frysa
om både händer och fötter efter en stund. Hela gänget har blivit fint
rödblommiga på kinderna efter det fina vädret och just nu sitter jag här med en
kopparsbergscider med lime i och smuttar.
Det lilla energiknipet Ellen, som sovit större delen av förmiddagen i pulkan omstoppad av sovsäck och kuddar, håller på att bada medan vi andra går ut i bastu om ett litet tag. Appropå Ellen så måste jag bara berätta lite om den stintan. Hon fyller tre år i sommar och är en hur söt och go unge som helst, ett riktigt litet blont rufstroll och sångfågel. Hittills har vi fått höra bla. abc-sången, jamåhonleva och bockarna bruse. Hur lugn som helst men ändå full av energi och lek. Favoritleksaken här uppe är nog min gamla "walkingcar", en sån du sitter på och puttar på fart med benen. Så sött det är när hon inte riktigt förstår varför inte Rikard är här med oss, igårkväll ropade vi ikör efter honom, men så förklarar vi att Rikard är ute och reser. När jag sedan frågar henne var han är så svara hon "Rikrad flyger flygplan". Hon är så snäll och den gulligaste jag sett (bilder kommer).

För övrigt är det imorgon två veckor kvar tills jag lämnar Sverige och förmodligen får jag uppleva mina sista riktigt vinterdagar för i år och träffa det här gänget på ett bra tag igen. Föresten är Tony och Lotta här också, två kompisar till Linda och Fredrik. Jättetrevliga båda två. De väntar också ett litet knyte i augusti förresten. Jag måste nästan erkänna att jag faktiskt bli lite sugen på att få ha en liten unge själv, när man ser vilken lycka de känner tillsammans. Men var lugna, det finns en hel del som prioriteras före det.  

Idag är det långfredag och det vankas trerättersmiddag ikväll,
det finns inte många som slår Gunilla i köket.
Vad jag kan minnas har jag aldrig en ända gång ätit mat här jag inte njutit av.

Glad påsk till Er alla, friends and loved ones. / Ta hand om er Erika
(som sagt kommer bilder senare, så får ni se hur riktig vinter ska se ut,
vilket vi inte har varit så bortskämda med hemma i Gävle)


Still dancing

Lyckan sedan i förmiddags sitter fortfarande i.
Jag har rent ut sagt bubblat av glädje hela dagen idag, kunde knappt bärja mig att få
ringa och berätta för alla tänkbara när jag satt där i bilen efter uppkörningen,
skakade hand med båda gubbarna och fick mitt tillfälliga bevis om körkort.
Ringde pappa, mamma, Gunilla, Josefin, Linda. Hoppade av glädje
så fort jag kom upp på jobbet igen. Fick en stor kram av både Emelie och Magda. 
Det ända som saknades var att få tala om det för Rikard, men nu
är det ute på vägarna och far och är inte så lätta att få tag på. Om inte annat så
får han reda på det så fort han får tillgång till internet.

Idag är det hur som helst måndag, jag är utvilda efter en riktigt lugn helg. På lördagen var jag och mamma en sväng ned på stan, kollade bla. in bokrean och jag fick lite att läsa på resan. Mot kvällen blev det alltså tacosmys och melodifestivalfinal.

Söndagen började med videosamtal med Rikard. Dagen flöt på rätt fort. Vid 17-tiden plingade jag på dörren hos Oswaldsons. Härliga kramar fick jag av båda två
så fort jag kom in i hallen, självklart några pussar av Midde med. I köket hade det hänt massor, nu väntar det bara på själva leveransen av själva stommarna, skåpen etc.
Vi fikade, goda vaniljhjärtan bjöds det på, sedan lite småprat om ditt och datt. Pia var så gullig och hade köpt lycka-till-på-resan present också, två sommriga toppar, precis vad jag kommer att få användning för. Tack så jättemycket och tack för att ni finns :).

Två arbetsdagrar kvar på denna vecka, på onsdag bär det av norröver.
Otroligt skönt ska det bli.

Allt för nu och minst sagt dags att säga gónatt.
Kram / Erika

Dance, dance, dance...

Ungefär så det känns, jag vill bara dansa av lycka.
Jag blev godkänd på min uppkörning och har nu KÖRTKORT!
Gissa om jag är glad och lättad. Så jäkla skönt! Jiihoo!

Här bredvid mig sitter en lite halvt sliten Emelie, hon tog till flaska igår
när de deppsöp (på en söndag!) efter att ha åkt ur SM-slutspelet.
Det var ju förtåss lite trist men nu så kan hon minsan vara
med och festa till det lite. :)

Nu, back to work. / Erika (and damn proud today!)

En liten notis: Dance,dance,dance heter också en låttitel av Lykke Li med samma namn.
Grym sångerska verkligen och inte nog med det är hon i samma ålder som 
jag själv, och redan så framgångsrik! Ta lite tid att lyssna, om inte talangfull så säg?!

Min vän för livet...

Lördagmorgon, har just ätit frukost. Härligt på helgerna när man har
tid med sånt, i veckorna blir det oftas bara lite yoghurt direkt ur förpackningen :P, men
this morning fixade jag ägg (helt lagom mittemellan kokt, inte för löst inte för hårt) yoghurt med flingor och polarkaka men ost. Mums. Satt fint i kistan det :).

Jaha...fredagskvällen var hur lugn som helst, lagade mat när vi kom hem ifrån bilturen. Mamma gick hem till Bettan och jag var för mig själv här hemma. Ordnade med lite pappersfix inför resan. Sedan bullade jag upp med grönsaker och tre olika dippsåser, kunde inte låta bli chipsen heller så det blev en del sånna också. Satte mig framför teven och kikade lite på Let´s dance (Danny och Malin åkte ut, oh nooo flickfavoriten :P) Kl 21 började Mr and Mrs Smith, lite av en favvorulle för mig, har dock sett den ett par gånger.
Ringde upp jossan för ett litet chat, vilket slutade med att jag pratade med henne minst 1,5 timme, filmen hann ta slut och vi fortsatte, men vad gjorde det?, mycket trevligare att prata med världes bästa vän än att glo på en film jag redan sett, (trots att Brad och Angelina är otroligt snygga tillsammans). Vi hann prata om en hel del under de där minutrarna, om hur det var när man var "kär" när man var yngre, gamla pojkvänner som förklarat sin kärlek genom en snöboll. Att leka rysa posten med klassen när vi gick i typ 3:an och hade Margit med de giganstisk brösten som lärare. Om pinsamma, väldigt olämpliga saker man gjort i sina dar. Om musik, försökte få Josefin att förstå att det var Jack Johnsson jag väldigt tydligt mumelnynnade på i telefonen, men hon kunde då inte komma på vilken låt jag menade, för hon bara satt och drömde om Hoffmaestro, som hon senare ingås faktiskt såg ut som ett slusk, precis som jag sa :P.
När jag sitter här och tänker efter Jossan, så har vi nog nästan gått igenom allt tillsammans, tänk vad mycket vi varit med om, vilka minnen vi delar -jag ryser-, det är så häftigt hur länge vi kännt varandra och jag är så otroligt glad att jag har dig, du är en riktig vän, den bästa i sitt slag och hur underbar som helst, du fötjänar det bästa, älskar dig, glöm aldrig det! 

Den här dagen blir nog förmodligen lika lugn som gårdagen. Får se om Oswaldson är hemma så kanske det blir en sväng dit som sagt. Övningskörning på schemat as usual. Verkar också som att det blir tackos till middag ikväll, smarrigt, och förmodligen en titt på melodifestivalen.
Saknade av Rikard tillhör ju vardagen, så den behöver jag väl knappast nämna, längtan växer sig starkare varje dag nu. Ibland får jag stanna upp, kippa efter andan, ta ett djut andetag och andas ut igen för att få bort klumpen i halsen. Det är nu man inser hur riktig längtan och otrolig saknad känns och uttrycker sig...

 

På tal om Jack Johnsson, så var det denna låta jag nynnade
på rätt flitigt igår, härligt låt tycker jag.
Kramar / Erika

Fjärilar i magen...

Vilket uttryck egentligen det där, men det stämmer riktigt bra in ibland, igår kände jag det, resfebern kröp sig på, på riktigt den här gången, för nu närmar det sig verkligen. Jobbar min sista dag på Call-up den 28:de, om ganska precis två veckor är det, sedan lördagen därpå bär det av. SHIT!! Ni anar inte hur bra det känns, med allt, eller jag om man bortser från att jag inte kommer kunna packa rimligt i ryggsäcken och kommer ha övervikt vid incheckning och att jag är ganska så rädd för att tappa bort mig på flygplatser när jag åker själv...men just nu kan vi låtsas att jag har allt under kontroll.

Just nu har jag precis installerat nytt photoshop på datorn och har fixat och redigerat lite bilder. Föresten har jag haft huvudvärk ända sedan jag kom hem ifrån jobbet idag, det brukar jag aldrig ha?! kanske kan bero på att vi övningskörde lite längre än vanligt idag och att den höga koncentrationen gav mig huvudvärken...:P

Aja, helgens planer då?! Ja...har faktiskt inga alls, eller jo såklart köra bil då men det gills ju knappt. Kolla på finalen av melodifestivalen kanske man lär göra i alla fall. Förövrigt kommer det nog bli riktigt, riktigt lungt. Känns skönt. Kanske en promenad till Sätra och hälsa på Oswaldsons, kolla hur dom mår, hur Midde mår som jag hörde varit på akuten i veckan och ta sig en titt på hur det går med köket...kan vara en idé. Tycker faktiskt det är ganska mysigt annars att bara strosa runt hemma och fixa och dona lite för sig själv. 

Nästa vecka blir det inte många arbetsdagar, förmodligen tar jag ledigt på skärtorsdagen också. Så då blir det ju bara måndag, tisdag, onsdag. Åker upp till pappa med Linda, Fredrik och Ellen, så kommer Tony och Lotta med upp också, två kompisar till dem. Kul, kul. Mysigt att fira påsken där uppe hos dem. Det ser jag fram emot.

Nu tror jag bestämmt jag ska äta melon och dricka lite te...

Ta hand om er / Erika

(hälsningar ifrån hon med camen i högsta hugg, hehe :P)

Nattskriverier...

Jag är egentligen på tok för trött för att skriva blogginlägg och borde snarare sova just nu,
men jag kom på att jag ville skriva några rader i alla fall.

En helt vanlig dag på jobbet idag. På lunchen var jag, Jenny och Emelie på naturkompaniet
för att jag skulle inhandla packbags, sådana småpåsar i olika färger så att man lättare
håller ordning i sin packnig. Strax efter 17 kom mamma förbi i stan somvanligt och vi
övningskörde väl en 40 min. Därefter direkt till Pernilla på söder, vi lagade mat, denna gång blev det nudlar med wokgrönsaker och någon asiatisk (tror jag det var) tomatsås som var väldigt mycket starkare än vi trodde, därför blev det att blanda ut med lite turkisk youghurt. Sen spelade vi guitarr hero en stund, båda två var rätt trötta så vi satte på en film - 10 orsaker att hata dig - Passade bra med en riktigt lättsam sådan, men det dröjde ändå inte länge förrän jag somnade till. Kollade i alla fall klart...Vid 21-tiden åkte jag hem med bussen, hade glömt hörlurarna till IPoden så det blev en tyst busstur. Väl hemma tog jag mig en lite skorpa och loggade in på msn, framför allt i hopp om att Rikard skulle dyka upp där han med, under tiden jag väntade pratade jag en stund med Fredrik (en kille som jag kommer åka med till Asien) diskuterade resan i allmänhet, se världa saker, planer, packning, fix och trix etc...  
Precis när jag höll på att ge upp hoppet om att Rikard skulle komma
online så poppade den lilla rutan upp i hönet. Han ringde upp via skype, och efter att otekniska jag lyckats få webbcamen att funger så kunde vi se varandra båda två igen. Skype fungerar som tidigare nämnt bra, förutom att samtalen bryts av och till, vad det beror på har jag ingen aning om. Vi pratade till strax innan 00-tiden och sa sedan puss och hej då...

Rikard och Mattias lämnar nordön och åker till sydön med färja om några minuter
och jag ska krypa under täcket, sova, drömma mig bort och vakna pigg som en nötkärna imorgon igen...

Gónatt / Erika

Helgens bravader, m m...

Så var det söndag igen, eftermiddag. Vädret är väldigt grått idag,
men ingen snö och inget regn än så länge...
Ännu en gång vaknade jag av ett trevligt telefonsamtal ifrån Nya Zeeland när Rikard ringde vid 08.20 imorse. Vi pratade väl en 5-10 minuter tills att telefonkortet tog slut. Bestämmde oss istället för att fortsätta via msn och webbcam, med videosamtal (då du alltså kan både se och höra rösten). Betydligt mycket billigare och bättre än telefonsamtalen. Då min mic inte verkade vilja fungera via messenger bytte vi till Skype, ännu bättre att komminucera över. Nästan två timmar pratade vi, känndes så nära och så fick jag se omgivningen också, hur det såg ut inne på hostlet, måste säga att det var över förväntan, riktigt fräsht och snyggt inrett.

Jag ligger lite efter i bloggandet för tillfället, vilket jag tänkte ta och åtgärda nu.
I torsdags var vi ju som tidigare nämnt på  den Italienska restaurangen med jobbet.
Jenny kom hem till mig en sväng innan och vi snofsade
upp oss lite, fick skjuts av mamma in till stan och hämtade även upp Emelie
i Sätra på vägen dit. När vi kom dit vid 20-tiden, stod Maria, Magda och Terese
utanför och väntade, men vi bestämde oss då för att vi kunde
gå ni och sätta oss, eftersom bord var bokade.
Efter en kvart hade alla hunnit komma, det beställdes vin och mat ganska fort. Till förätt blev det deli tallrik för de flesta, och lammfile tog både jag och jenny till varmrätt. Emelie valde pasta. Väldigt god mat, trots att det italienska köket inte min främsta favorit. Strax efter kl 22 bestämmde jag, Jenny, Emelie och Terese oss för att åka hem med 22.20 bussen, medan resten blev kvar...så för mig det blev med andra ord en tidig kväll.




I fredags var det alltså Kents spelning som stod på schemat. Kom hem till Tom vid 18-tiden för att värma upp innan, käkade pizza och drack vin, lyssnade på musik och chillade. Vi kom fram till att taxi var det bästa alternativet att ta sig snabbast och smidigast till arenan. Ringde och skulle boka en bil en timme innan det skulle börja och trodde vi var ute i tillräckligt god tid, men de hade kö, när klockan var 19.45, en kvart innan konserten fick vi en taxi. Som tur var kom vi precis lagom i tid ändå, eftersom det var förband och lite köe här och där.
Ställde oss i baren ett stund innan vi gick till våra platser, som dock var så långt upp på läktaren att man hade behövt kikare för att kunna se ordentligt, vilket gjorde att man aldrig fick någon riktigt känsla av livespelning.
Sammanfattningsvis gå ger jag Kent en 7 av 10 möjliga. Patrik var ganska törstig den här kvällen och lite mindre intresserad av musiken än mig och Tom, vilket resulterade i några fler besök i baren. Jag kan väl inte säga att jag och Tom protesterad heller...
Efter konserten delade vi en taxi med ett äldre par in till stan igen, gick hem till Tom och fortsatte där vi börjat innan, Jenny dök upp och sedan gick vi till Goya. Mycket folk och bra drag.
I vanliga fall brukar ju kvällen ta slut när krogen stänger men vi gick hem till Tom igen och tänkte vi skulle fortsätta en stund till. Men det tog inte långt stund innan Patrik somnade i soffan och jag med alla kläder på i sängen, Tom hade tydligen hållt sig vaken men somnade väl ganska snabbt han med.

Tack för en jättetrevlig kväll grabbar!

image98



I dag blir det övningskörning, måste tillstå att  man snart skulle kunna säga att jag är king of the road...ska nog se till att sätta uppkörningen nästa gång. Sedan är det två timmars tatooprogram på 6:an Miami ink och premiären av L.A ink, inte utan att man  blir imponerad av deras talanger, och aningens sugen på att själv tatuera sig...

Krama / Erika 


Kärlek

Detta inlägg blir lite personligt men jag vill tillägna detta min älskade Rikard,

och känner att jag då även delar med mig till er också.


Med risk för att det blir lite emotionellt att läsa så kan du se detta som en lite kärleksförklaring från mig till dig.


Jag kom hem ifrån Tom för ungefär en halvtimme sedan,
jag och Patrik sov kvar eftersom det blev lite sent igår.

När jag promenerade ifrån bussen, kom känslor som jag ofta tränger undan på grund av att det blir för påfrestande att låta dem komma ut. Men just nu känner jag en otroligt stark saknad och längtan att jag inte klara att stå emot.

Rikard, Du är det finaste jag har, jag tänker på Dig varje minut av varje dag. Det är svårt att forma orden och få fingrarna att skriva ned det jag vill berätta om hur jag känner för dig. Jag är så lyckligt lottad som har fått möjligheten att få träffa Dig, ha Dig i mitt liv och bli älskad av Dig. Tårarna bränner när jag tänker på att det bara gått en tredjedel av den tiden vi ska vara ifrån varandra men samtidigt gör vetskapen om att jag inte förlorat dig utan att vi kommer få ses igen att jag känner att vi kommer klara detta. Anledningen till detta inlägg är helt enkelt att vill att Du ska veta hur mycket Du betyder för mig och att jag vill tala om vilken fin människa Du är! Det gör mig ont när jag tänker på hur mycket jag saknar Din närhet, Dina varma kramar, Ditt leende, Din beröring, hur Du inger trygghet, hur du kan lyssna och förstå när jag behöver det. Jag saknar oss, vi två tillsammans, Din närvaro, vår kärlek som håller mig vid liv. Bara tanken på detta får mig att le och bli alldeles varm inombords. Du är den första jag verkligen älskat, Du kommer alltid har en speciell plats i mitt hjärta. Ibland frågar jag mig själv varför denna resa skulle komma emellan oss, men så inser jag att jag verkligen trots allt detta, så mycket unnar Dig alla fina upplevelser och erfarenheter som denna - Ditt livs resa kommer att ge Dig. Jag är övertygad om att all saknad kommer att stärka vårda band.


Jag måste också tillägga att Emils beslut att avsluta
sin resa kom som en chock men ändå så rätt.

Tillsaken hör också att jag imorse läste Ullis alla hjärtansdags
kort till Tom, hur vackert skrivet var inte det.

Inte utan att även jag då blir inspirerad att skriva ned dessa rader.

Kärlek gör ont ibland med så underbart det är.


Jag älskar Dig min Rikard.

(Det kommer självklart ett inlägg om fredagsfestligheterna och Kent konserten med en del bilder också, men det blir förmodligen imorgon.)


"ligga sig till drömjobbet..."

Sitter ihopkurad framför laptopen i sängen, väldigt skönt att ha den här lilla prylen, bara att placera där man tycker den ska vara, efter hur man vill sitta eller ligga. Dock skulle den verkligen behöva rensas ur, otroligt seg i starten, men är däremot väldigt imponerad av hastigheten på bredbandet, surfar just nu med 13,9 MB. Knappt att man hinner med i svängarna. Nog snackat om datorn, insåg att det inte var så intressant läsning.

Så var det snart torsdag igen...tycker fortfarande att det är otroligt hur fort tiden går.
Imorgonkväll ser jag fram emot middag på Trattoria Cinqueden den relativt nya italienska restaurangen på södermalmstorg, med jobbet. Detta som en belöning för våra fina resultat de senaste veckorna. Ska bli väldigt trevligt, jenny och jag, Emelie följer också med, eftersom hon för en gångs skull inte har hokeyträning denna kväll :P. Vårt trio, oslagbar! Har inte ätit på den restaurangen tidigare, men ryktet säger att det är mysiga lokaler och bra mat, så upp till bevis kl 20 to morrow night. Somliga har även planen att gå vidare till Slick efteråt, men nej tack, spar mig till fredagen, då det förmodligen blir lite festligt drickande. Ser det heller inte så fresh att vara bakis på jobbet, ska dessutom upp i ottan och träna och smaska god frukost på Kanel.

Sedan på fredag...KENT! Ska på konserten på Läkerol Arenan, med Tom och Patrik. 
Tyvärr har jag inte hunnit lyssna in mig speciellt mycket, men jag tänkte i alla fall läsa någon recention ifrån tidigare spelningar. Det var verkligen inte igår jag var på en större spelning, allra helst inte på en aren såhär. Kommer bli kanon. Planen är att  ska värma upp hemma hos Tom innan, trevligt trevligt. Tydligen kör Goya någon slags "tribute to Kent" som börjar direkt efter konserten, men nje...känner mig inte upplagd för kroggrejs, vilket jag är ganska säker på att varken Patrik eller Tom är heller. Ett besök på Max efteråt skulle nog sitta bättre, fetta lite, för det var ett tag sen nu. På tal om Max, så fick jag höra att Max upp vid hemlingby totalförstördes vid en brand natten till idag, personalen fick evakueras men ingen person kom till skada, läste jag nu. ?!? Så sa mamma idag att det skulle öppna igen redan imorgon och servera ifrån en vagn...där ser man?!, Ett lite nyhetsinslag såhär på kvällskvisten.     

Nu tänkte jag återgå till fråga Olle, inga vidare intressanta gäster i studion,
men sexsnack är ofta rätt skoj ändå. Just nu kör de "pest eller kolera" inslaget,
Ulrika Kjällander och Idol-Erik Segerstedt diskuterar om man ligger sig till sitt drömjobb... 
Förmodligen ringer Rikard om en stund också, morgonstund hos honom sovdags oss mig.
Alltid lika trevligt att' få höra hans röst, får en att längta desto mer, men så är det med kärlek på distans.

Tack och hej / Erika


Damn it!

Tyvärr blev det inget körkort på mitt första försök idag, allt kan ju inte vara perfekt.
Kände det på mig redan ifrån mitt första felsteg. Vet faktiskt inte riktigt vad som hände, skulle svänga i korsningen, låg i svängfil, slog på bilnkers och så kör jag rakt fram?!? Klantade verkligen till det. Spelade ingen roll hur klockrent resten av körningen gick, backning, parkering, körning på motoväg. Nervositeten och fokusen de första minutrarna sabbade allt. Menmen, jag tog det inte så hårt utan tänkte mer på att nu vet jag hur det går till och hur bilen känns, vilket är en klar fördel inför nästa försök, bättre lycka då!

Nu till något desto trevligare...var bara tvungen att lägga upp några bilder på brors hund som alltså vär här igårkväll. Så otoligt fin hon är! Ska jag ha en hund blir det definitivt en sånhär sötnos!

Idag kom också mina flygbiljetter ifrån Travelstore, nu för tiden får man ju nästan alltid biljetterna skickade via mail, men jag fick mina hemskickade, pappersbiljetter, precis som det brukade vara. Känns på något sätt mer på riktigt på det viset. Så får man ju ett fint fodral vilket gör att man lättare kan spara som minne sen.

Måste även passa på att tillägga att helgen var rena rama julafton för min del. Fick datorn, webbcamen (med inbyggs mic :P), mobilt bredband och som om inte det vore nog så kom syster med den efterlängtade Ralph Lauren parfymen, luktar så himla mums och verkligen superfresh! Visserligen var det egentligen en försenad 20-års present men det hade ju jag glömt...jättetrevligt med överraskningar sådär. 
Som sagt var jag och Tom till sjukhuset igår också, Twinrix sprutan Ylva tog på mig gick bra, upplevde ingen större smärta, bara obehagligt när man täker på att det sprutas in något vaccin i muskeln och i blodet man inte har en aning om vad det innehåller. När vi satt där och väntade på att åka därifrån, (var ju inte bara att resa sig och gå i och med att det finns risker för allergiska reaktioner inom 10 minuter efter injektion) så kom Ylva in med lille Teo, en 6 veckor för tidigt född bebis, alltså herregud så lite han var. Inte varje dag man få se någon som knappt ens vant sig vid solljus än...



Ta hand om er /Erika

Gó kväll...

Pappa, bror, tjejerna och Tischa (doggen) har just
varit här och fikat för att sedan fortsätta mot Stockholm.
På hälsningen resulterad ju också i att pappa hade med sig sin gamla laptop som jag tar över, inte speciellt gamal iofs men han har införskaffat sig en ny, så då tar jag denna. En lite översakning till var att jag också fick en webcam på köpet, helt ny och riktigt bra bildkvalitet inte nog med det fick jag mobilt bredband till datorn med, eftersom de äntligen fått bredband via kabel ute i skogen hos dem. Det tackar jag för.

Strax kommer Tom hit och han hänger med mig till sjukhuset där vi ska träffa Ylva som ska vaccinera mig emot hepatit. Ett litet stick sen så är det väl klart antar jag...

Sen så är helgen slut. Håll tummarna för mig imorgon.
Förhoppningsvis har jag körtkort innan lunch.

Titta vilken rolig webcam! :D
Kram på er vänner /Erika

"I´m a barbiegirl"

Erika tack och bockar för en trevlig middag igår.
God mat, bra stämmning och trevliga männsikor, vad mer behöver man?!

Idag, söndag 2 mars...34 dagar kvar tills jag flyfter ifrån Arlanda och flyger mot Tokyo, 59 dagar återstår tills jag kommer att få träffa någon jag längtat och saknat såhär långt redan en månad. Du betyder otroligt mycket för mig Rikard! Som vi vid det här laget fått känna på, man vet ibland inte riktigt vad man har förrän man "förlorat det", inte för att vi förlorat varandra utan...ja, ni förstår. 

En liten parentes bara, nu till gårdagen...
Lite drygt vad att jag slog upp ögonen igår morse, tittar på klockan och inser att det är strax efter sju, shit...när man väl har friheten att sova hur länge man vill så vaknar jag och känner mig pigg som en nötkärna, men jag gick förståss inte upp utan, jag tog min bok och läste något kapitel och lyckades bli trött och somman om någon timme eller två, gick upp vi 9-tiden, fixa god frukost till mig och mamma med ägg och juice och min favorit, jordgubbsfil. Senare körde jag ned till stan, mamma åkte vidare till barnenshus, för att köpa present till Tage som flyllt år. Jag stannade  alltså på stan, var en vända på systemet (där jag bla hittade den nya xidern "spring", bara att den hette sping fick mig ju att falla...) inhandlade iaf en feg ranson till kvällen, tre stycken cider. Nu för tiden tar vi det lilla lugna. Efter det, in på Apoteket och hämtade ut mina vaccin inför resan Dukoral och två twinrix sprutor, vilket kostade mig 1125 spänn! Fyfan. Tillbaka hem, ordnade fruktsallad eftersom syster, Tobias och deras tre kids kom på besök vid 14, med andra ord en ganska vilt liv i luckan fram till fyra ungefär. 
Bytte sen om och snygga till mig och fick skjuts till Jossan. Var där någon timme före resten som kom vid halv 7. Resten bestod av Märit, Jonas, Annika, Emelie, Pernilla, Sanna och Kerstin. Vi åt tortellini sallad, baguette och drack rött vin till. Ingen hade några vidare planer för kvällen men det slutade ändå med att vi gick ned till stan, ställe oss först i kön till Heartbreak, men gav upp efter 5 min, för att gå til Goya istället, aldrig varit någon höjdar krog Goya, men med rätt musik och vänner i röda rummet blir det rätt bra, vilket det blev ikväll. Lite trångt att shaka loss, men Jossan, jag, Märit, Jonas, Annika och Kestin lyckades rätt bra...

Sammanfattningsvis en lyckad kväll, tack mina vänner!    
Att tillägga för att vidareutveckla rubriken, var att Josefin hittade en gammal Aqua skiva som vi lyssnade på, och kunde konstatera att det är ju inte så tokia ändå :P Haha.
 

Några bilder som dokumenterar förmiddagen...
image54image55




vilken härlig tillställning, somvanligt talar bilderna ganska mycket för sig själva...