Jag och en påse naturgodis

Det är sådär råkyligt ute och jag sitter inne och filar på lite bilder från i sommras. Sommaren 2009 måste vara den första sommaren jag inte besökte en sandstrand en endaste gång. Dagarna susade förbi utan att jag hann blinka. Men trots att juni, juli och augusti försvann sådär otroligt fort välkommnar jag vintern med öppna armar. Jag skulle inte ha något emot om det började snöa imorgon, jag tar gärna på mig mössa, halsbuk och vantar och kliver ut i kylan. De senaste dagarna har det verkligen varit kallt också, sådär vitt av frost i gräset på morgonen och jag måste säga att jag gillar det och visst blev jag ännu mer sugen på vinter och framför allt snö när jag kikade in på Denizes blogg. Jag tänker skidåkning, skoterrejs och pudersnö!

Lite "nödvändig" info kanske?
Vi har tentat av första kursen Journalistikens grunder vilket gick smärtfritt och är inne på andra veckan nyhetsbild Jag och ena halva av klassen började med rörlig bild medan resten kör stillbild. Kursen innebär så gott som bara praktiskt arbete, vi filmar, och vi redigerar. Resten av tiden dyker det upp någon föreläsning här och var. Det käkas godis, det dricks en del kaffe och de långa dagarna framför Final Cut bidrar minst sagt till skratt vid brist på sömn och koncentration, men sådan sköna avbrott är ju nödvändiga.
De två senste helgerna har bjudit på tentafest och någon pubrunda, en sväng om på avenyn, likasom på stadshuset, en tre-rätterssittning på kåren och så en tur upp till pappa igår. Nog kostade det sin slant med hyrbil och bensin men det kändes väldigt skönt att spendera söndagen där.
.
Tänkte också passa på att nämna att jag aktiverat mitt skype-konto igen då jag installerat programmet på nya datorn. Så om någon skulle känna att saknade blir för påträngande så bara ring vettja! Igår spenderade jag tex säkert en timme framför datorn med Clara, vilket var minst lika underhållande som en kväll ute, om inte roligare. Jag saknar dig fröken och lycka till i Paris för tusan!! Jag kommer och hälsar på dig.
erika.berglund1987 är mitt användarnamn, har lagt till några av er vilket ni i sådana fall märkt.
.
Tidigare idag fick jag en klok idé och bestämmde mig för att jag borde lägga upp lite trevliga filmklipp från sommaräventyren. Snuttar inspelade både medvetet och omedvetet, inte alls särskilt genomtänkta och knappast välkomponerade men det är inte det viktiga. Tror detta kan vara uppskattat bland min lilla skara läsare. Bjuder på ett par bilder från nollningsveckorna också.
.
Mycket nöje gott folk.Kommentarer
Postat av: Anonym

SOM jag väntat på en update ;)

Hörs av angående morgondagens svett-pass!

2009-10-14 @ 23:24:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback