Here's to you Mrs Midsummer

Så var midsommaraftonen förbi. I år firandes den ute i Axmar. Prognoserna utlovade regn men som vi vet, ute vid kusten är det alltid fint och det regnade inte en skvätt på oss.

Planerna för årets midsommar såg egentligen lite annorlunda ut och tänken var att vi skulle spendera helgen i Osele, den har gången hade vi blivit fler än vanligt och både Josefin och Denize var inbjudna, D har inte än varit där och för Josefin var det flera år sedan, jag såg väldigt mycket fram emot att få fira där uppe. Men när pappa nyligen diagnostiserats med Myelom, skelettcancer ändrades ju planerna ganska hastigt då han blev inlagd på Huddinge sjukhus. Beskedet om cancer var det värsta vi kunde få och egentligen har jag nog inte acccepterat det än. Vi var och hälsade på honom i lördags och vem skulle kunna ana att han var cancersjuk?! Pappa har alltid varit en riktig kämpe och envis som ett bi och jag imponeras verkligen över hur stark han varit i detta. Han var så pigg att han blev utskriven över midsommar och kunde fira den med nubbe och sill han med, de ni!

Midsommarhelgen har sjävklart bjudit på en hel massa god mat både fredag och lördag, snapsvisor, myggbett och dans runt midsommarstången förståss.Kort och gott en strålande helg och jag tror jag avslutar den med en kopp te..

Pappa

när du blivit frisk igen ska vi åka båt på älven tillsammans, nästa sommar och sommaren efter det och nästa och nästa...