Blue jeans baby

...eller ja, brallorna var mer åt det lila hållet som jag införskaffade häromdagen när jag och D var en sväng till TJ Maxx för att egentligen kolla på en resväska åt mig. Efter kanske tio minuter i denna outlet-butik fann vi varandra med en varsin bunt plagg och diverse i händerna, och det där med behovet kan ju ibland diskuteras.
Tänkte försöka fatta mig kort, eftersom jag och D ska sätta oss på takterassen titta på stjärnhimmeln en stund innan vi lägger oss så nog om besöket på TJ Maxx.
 Jag vill ju förståss berätta för er att förra helgen kunde inte blivit bättre detta eftersom vi firade pappas födelsedag i NY. Pappa, Gunilla, Jag, Denize, John, Heather och kidsen, allihopa bodde vi på Le Parker Meridien hotell två kvarter från Central Park. Utsikten från 39:e våningen var rätt så svindlande kan jag säga. Det blev glassiga frukostar och middagar helgen igenom och en krogsvägn hann vi också med. TACK till alla för en väldigt trevlig helg tillsammans.

För övrigt ligger läget trots några tråkiga omständigheter under veckan, bra. Mina hemfärdsplaner förändrades ganska hastigt men det går jag inte in på vidare här, men just nu bor jag tillsammans med D i hennes rum på tredje våningen på Ashton Dr.

Jag ska se till att det dyker upp bilder från helgen, just hang in there, vill bara försöka samla ihop mig själv och fem månader i Usa i två stora resväskor först, låter kankse omöjligt, men det kommer gå.

The scent of summer in NYcity

Jag är väldigt trött men väldigt nöjd efter att ha spenderat en helg tillsammans med två fina flickor. Clara fredag/lördag och Denize lördag/söndag.

Detta har hänt:
Fredag
Clara fyllde 20
Åkte in till NY
Började födelsedagsfirandet med två öl
Käk och findrika på Schillers
Letade efter någon chill bar
Träffade två dudes
Hamnade på en random clubb
Trallade lite på stadens gator
Med bil tillbaka till CT
Tvåmansefterfest på Claras rum
Någon somnade på golvet?!

Lördag
Huvudvärk
Starbucks
Städning
Middag
Denize kom hit
Tur nr 2 till NY
Stressa till tåget, hann med tåget!
Framme, köpte Mike's
Till Union Square och sen..
Webster Hall fram till stängning kl 4
Spenderade natten(vad som var kvar av den) i Chelsea

Söndag
Strålande sol
Kaffe och bagel
Central Park, barfota och i bara t-shirt upptill!
Införskaffade sandaler
Sallad på Fridays
5 ave, mjukglass med tuttifruttiströssel
Tåget hem
Kaffe
Tur till standen
Kollade in golfbanan
För sent för film, lyssnade på P3 webbradio
Läggdags?!

Det är så fint när det är fint! Tack ni båda!


Snabba brillor och startkablar...

Vet ni vad jag längtade efter potatis idag?! Potatissallad. Mer sugen på att sätta i mig några skedar av en sån röran hellre än att sitta framför den här skärmen just nu men eftersom en ganska händelserik helg och ytteligare två dagar har passerat så tror jag att det är dags för en update.
I sista sekund slängde jag och Denize oss på sista tåget till NY och fredagskvällen resluterade i ett antal timmar på dansgolvet på M2. Lördag, kanonväder, dock spenderades hela förmiddagen i bilen pga helt urladdat bilbatteri, middagen stod D för och sedan kollade vi på MILK, en film som ni absolut inte ska missa. Helgens andra tur till NY på söndagen, med min nyfynna vän Clara. Trots mulet väder hade vi väldigt trevligt. Dagen fick dock en något svettig avslutning när vi insåg efter att ha frågat en uteliggare om vägen att vi blivit lurade, dessutom också på en dollar! och fick springa i motvind till Grand central. Uteliggare tycker jag oftas synd om men den här gången blev jag riktigt irriterad när vi till råga på allt missade tåget. "Vi skulle ha letat upp honom och rånat honom på hans guldtänder!"

Igår var planen att jag och D skulle bowla men istället hamnade vi på en mysig bar i SoNo. Det blev Balyiescoffe och glada skratt. Ikväll har Malin varit här, det blev film och halvbrända popcorn. Har ni gjort den förut? Fem sekunder för länge i micron och så plockar man ut en klump med svarta popcorn ur påsen...not nice!

 P.s I dag var det ac som gällde i bilen, det strålade om den här dagen!'Mina glassätande små knoddar. Premiär på stranden i fredags.