Pirr i magen - hejda ganget och Kina

Ojojoj, inte en sekund kan jag slappna av ikvall, packa och fa ordning pa allt. Idag var sista dagen med ganget och visst har separationsangesten smygit sig pa, hur ska ni klara er utan mig?! Hur kan tiden ha gatt sa fort? Hur kan det kanns som om vi har varit borta i en evighet? Hur kan vi ha hunnit med sahar mycket? Jag har inget bra svara pa nagon av de fragorna just nu...

Idag har vi i alla fall spenderat halva dagen at besokte pa kinesiska muren, the great wall. Riktigt haftigt att ha sett det, pussar pa den och ristat in halsningar. Ratt svettigt ocksa i de branta trapporna i varmen.

Har inte tid att skriva sa mycket mer ikvall, maste komma i sang sa att jag orkar upp imorgon, taxin ifran hotellet har jag forbokat, 05.00 bar det av mot flygplatsen, vidare till Malaysia och sedan Sydney. Shit vad jag har fjarilar i magen...

Sist men inte minst, vilja jag i alla fall tacka hela ganget jag rest med under det har veckorna, det har varit grymt, ni har varit grymma, allt vi uppleft har varit sa haftigt och allt kommer jag bara med mig resten av livet. Framforallt tack till Minna, Johan, Fredrik/"Freppa", Jonas/"Joppe" och Tobbe/"Toppe", som jag lart kanna mest. Jag kommer sakna er, hoppas vi ses igen!


Manga kramar Erika " Solstralen Eppa"

P.s Måste be om ursakt for att det inte dyker upp nagra bilder i detta inlagg heller som jag lovat, nar jag kommer till Australien och for mer tid sa lovar jag att jag fixar det so fort jag kan...som jag sagt hall ut ett tag till.


Kommentarer
Postat av: Pappa Kalle

Eppa - min solstråle!

Jag satt precis vid datorn och jobbade med ett konsultuppdrag i Sthlm. Plötsligt tittade jag på klockan och tänkte att nu kanske Erika har skrivit på bloggen. Tittar in och konstaterar att inget nytt har hänt... men så plötsligt fladdrar det till på datorskärmen och ett nytt blogginlägg presenteras.

Jag förstår att det är känslosamt att lämna Dina nyvunna vänner. Samtidigt måste det vara häftigt att åka vidare till Malaysia, Australien och Din älskade Rikard.

I morse höll jag på att få kaffet i "vrångstrupen" då jag hörde rapporten om den svåra tågolyckan - inte långt från Peking. Det var tur att jag visste att Du inte var ute på tågresa vid tillfället för olyckan.

Din flygresa kommer att gå bra - låt fjärilarna rugga i magen.

Ge Rikard en kram från Norrlands Inland när Ni träffas på Valborgsmässoafton!

En stor kram
Pappa

2008-04-28 @ 16:52:53
Postat av: Rikard

Jippie!
Nu aer du pavag och jag sitter haer och vantar!
Ska sitta fint med en kram fran Norrland ocksa! :D
(Saknar er Kalle!)

Kram pa dig Erki :D

2008-04-29 @ 05:20:46
Postat av: Rikard

Jippie!
Nu aer du pavag och jag sitter haer och vantar!
Ska sitta fint med en kram fran Norrland ocksa! :D
(Saknar er Kalle!)

Kram pa dig Erki :D

2008-04-29 @ 05:20:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback